Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αντιοξειδωτικά: Matcha Slim Και Αδυνάτισμα

Ενώ το οξυγόνο είναι το κλειδί για την επιβίωση του ανθρώπου, είναι επίσης υπεύθυνο για τη μέγιστη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα ως «ελεύθερες ρίζες». Οι ελεύθερες ρίζες σχηματίζονται όταν το οξυγόνο μεταβολίζεται ή καίγεται από το σώμα για τις λειτουργίες του. Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται επίσης μέσω της ρύπανσης του περιβάλλοντος και του καπνού του τσιγάρου

Δεκάδες χιλιάδες από αυτές σχηματίζονται καθημερινά στο σώμα. Αυτές οι ελεύθερες ρίζες ταξιδεύουν μέσα στο σώμα προκαλώντας τεράστιες βλάβες στις κυτταρικές δομές και προκαλούν χρόνιες ασθένειες, αντιγήρανση καθώς και άλλα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων του DNA που οδηγούν σε καρκίνο.

Αντιοξειδωτικά Matcha Slim Στη Διατροφή

Ευτυχώς η απάντηση σε μια τέτοια καταστροφή σε κυτταρικό επίπεδο είναι το Matcha Slim και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει. Το σώμα παράγει αντιοξειδωτικά καθώς και αυτά που διατίθενται μέσω των φρούτων και των λαχανικών. Τα αντιοξειδωτικά απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες- τις μετατρέπουν σε αβλαβή ουσία πριν μπορέσουν να προκαλέσουν βλάβη στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος.

➠ Σημείωση: To Matcha Slim που αναφέρεται στο άρθρο, χρησιμοποιείται κυρίως για το κάψιμο λίπους και το αδυνάτισμα γενικότερα. Σαν bonus οφέλη, έχει αυτά που προέρχονται από τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Ο Ρόλος Των Βιταμινών Στο Matcha Slim

Η βιταμίνη C, τα β-καροτένια και η βιταμίνη Ε είναι πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών. Ενώ μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αυτές τις βιταμίνες αποτελεί ιδανική πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών, διατίθενται επίσης ως συμπληρώματα διατροφής και έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα την τελευταία δεκαετία.

Ο Ρόλος Των Βιταμινών Στο Matcha Slim

Η αποτελεσματικότητα αυτών των αντιοξειδωτικών παραμένει αμφισβητήσιμη. Μελέτες έχουν υποδείξει ότι τα αντιοξειδωτικά που απαντώνται φυσικά, όπως στα φρούτα και τα λαχανικά, έχουν ελάχιστα μεγαλύτερη προστατευτική δράση από τα συμπληρώματα διατροφής όπως το Matcha Slim.

Ωστόσο, αυτό που έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας από την έρευνα είναι ότι η πρόσληψη αντιοξειδωτικών αποτρέπει τις εκφυλιστικές ασθένειες και ιδιαίτερα τον καρκίνο. Βελτιώνει επίσης τη γενική υγεία και ενισχύει την ανοσία.

Το καλύτερο στοίχημα για τη δραματική βελτίωση της υγείας σας είναι μια σύνθετη σειρά φυσικών αντιοξειδωτικών. Ακολουθεί ένας κατάλογος των αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στα τρόφιμα.

  • Βιταμίνη C: Όλα τα είδη εσπεριδοειδών, ακτινίδια, παπάγια, φράουλες και πράσινα φυλλώδη λαχανικά, μπρόκολο, λάχανο, κουνουπίδι κ.λπ.
  • Βιταμίνη Ε: Είναι δύσκολο να βρεθούν επαρκείς ποσότητες βιταμίνης Ε μόνο από τη διατροφή. Μια καλή πηγή είναι τα αμύγδαλα. Πάρτε συμπληρώματα που προέρχονται από φυσικές πηγές.
  • Καροτενοειδή: Τα βήτα καροτένια βρίσκονται στα πορτοκάλια και λαχανικά όπως τα καρότα, τα βερίκοκα, τα παντζάρια, οι γλυκοπατάτες αποτελούν καλή πηγή. Τα περισσότερα από τα κόκκινα και πράσινα φυλλώδη λαχανικά θα είχαν β-καροτένια.
  • Φλαβονοειδή: Βρίσκονται σε πολλά λαχανικά και φρούτα. Τα κρεμμύδια, τα παντζάρια, τα εσπεριδοειδή και τα μούρα περιέχουν φλαβονοειδή. Το πράσινο τσάι είναι μια καλή πηγή.

Καταναλώστε 4 έως 6 μερίδες από αυτά τα φρούτα και τα λαχανικά καθημερινά για να πάρετε το πλήρες φάσμα των αντιοξειδωτικών και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κρατήσετε μακριά πολλές από τις εκφυλιστικές ασθένειες, τον καρκίνο, την αρτηριακή πίεση και τα καρδιακά προβλήματα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μπορείτε να δείχνετε νεότεροι και να νικήσετε τη γήρανση του δέρματος και των ιστών σας.

Ο Ρόλος Του Matcha Slim Στην Υγεία Και Το Αδυνάτισμα

Το Matcha Slim είναι ένα μείγμα πράσινου τσαγιού Matcha, το οποίο είναι ένα είδος λεπτώς αλεσμένης σκόνης που παρασκευάζεται από ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού. Περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καύση λίπους και αυξάνουν την απώλεια βάρους. Το προϊόν έχει επίσης ιδιότητες που προάγουν την ευεξία και βελτιώνουν τη συνολική υγεία.

Ο Ρόλος Του Matcha Slim Στην Υγεία Και Το Αδυνάτισμα

Διατίθεται σε μορφή σκόνης που μπορεί να αναμειχθεί με νερό ή γάλα για να φτιάξετε ένα υπέροχο smoothie. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής ή ενός σχεδίου διατροφής για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα.

Όπως το PhenQ που είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος και να διατηρήσουν τους στόχους τους για απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες, δεν βοηθά μόνο στη μείωση του βάρους, αλλά βοηθά επίσης τους ανθρώπους να παραμείνουν σε φόρμα και υγιείς για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με το Matcha.gr, όταν καταναλώνεται, ενισχύει το μεταβολισμό και επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Αυτή η αντιοξειδωτική μονάδα παραγωγής ενέργειας καταναλώνεται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να ενισχύσει το μεταβολισμό και να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους, χωρίς την υπερδιέγερση που προκαλεί ο καφές.

Κυκλοφορεί εδώ και περίπου 2 χρόνια, αλλά εξακολουθεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα προϊόντα απώλειας βάρους, επειδή είναι σχετικά νέο στην αγορά. Το Matcha.gr αναφέρει ότι είναι ένα μοναδικό μείγμα εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού με άλλα φυσικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα.